maryzoppins (maryzoppins) wrote,
maryzoppins
maryzoppins

 • Mood:
 • Music:

VäsyVäsy

Juhannus oli ja juhannus meni. Niin kaikki tulee aina ja menee. Mutta. Olen oppinut taas nauttimaan yhdestä asiasta- uimisesta! Olen nyt perjantaista lähtien käynyt joka päivä uimassa(kiitos ihanien bikinien mitkä löysin, ylläriylläri- SEPPÄLÄSTÄ!) ja aijon jatkaa tapaa niin paljon kun vaan pystyn. Se on IHANAA! Olen viimeeksi uinut yhden kerran viime kesänä yhdellä mökillä ja sitä ennen taukoa oli ehkä jotain 5 vuotta. Eilen käytiin Markun kanssa Valkealassa jossain rannalla, sellaset hienot dyynit. Sinne haluaisin järkätä rantapileet! Sit illalla tänne tuli Sanna ja Mannonen ja Ode. Laulettiin Sannan kanssa lähes kokoilta ja sit hengattiin ulkona missä grillattiin. Sitten lähdettiin käymään Bellizin terassilla ja käytiin myös Mutterissa missä ilta oli mielenkiintoinen ja tanssien täyttämä, hehheh.
Aamulla korjattiin täällä jäljet ja sit käytiin Haukkajärvellä uimassa mut oltiin siellä vaan hetki koska vesi oli LIIAN kylmää...Olen edelleen jäässä ja väsymys alkaa painaa.
Juhannuksesta mulle jäi ainakin hyvät fibat vaikka alkujussi menikin hieman riitelyks. Kuitenkin- sainpahan nukuttua pe-la yön erinomaisesti ja ainakin mulla oli eilen illalla tosi kivaa. Tollasta tartteis olla enemmän!
Nyt syömään herkkuja.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic
  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 6 comments