maryzoppins (maryzoppins) wrote,
maryzoppins
maryzoppins

 • Mood:
 • Music:

Köhköhköh

Loppulaskentani on alkanut. Ainakin siltä musta tuntuu, koko kropastani on kaikki vähäisetkin voimat pois, yskin enemmän kuin koskaan ja pään kasassa pysyminen on pelkän särkylääkkeen varassa. Vuorotellen on kylmä hiki ja kuuma hiki. BUUAAAAAAAHH!!!
Tää alkoi torstai-perjantai- iltayönä. Ja viikonloppu meni vaan maatessa kuumeessa, en jaksanut tehdä mitään, en maata edes pihalla niinkuin ennen viikonloppua suunnittelin.
Eilen illalla sain kuitenkin jostain hitosta päähäni et olo ois parempi- sain päähäni esittää supernaista ja mennä aamulla töihin. Kuitenkin jo pelkkä ajomatka oli tuskien kohokohta ja kun olin töissä hikoillut kuin pieni sika kaksi tuntia ne tädit siellä huomas et mä olen kuumeessa ja eikun työterveyskeskukseen ja sieltä muutaman päivän sairaslomalle. Tulin Markulle ja äsken vasta heräsin. Ja kohta jatkan unia. On vaan niin inhaa olla kesällä kipee.
En jaksa edes katsoa Täydellisten Naisten ekaa tuotantokautta minkä MARKKU OSTI MULLE viime viikolla(Ulalaa! :) ja mistä olen enemmän kuin innoissani koska en nähnyt kaikkia jaksoja aikanaan.
Musta ois niin kiva vaan alottaa jo lenkit ja mennä Funfitille kun me saadaan ne henkilökunta-alennukset ja suunniteltiin sen Katin kanssa et aletaan kyädä siellä ihan kunnolla. Mut ei. Mä vaan kuumeilen. Oh shit.
Heini K. pyys mua Imatra Big Bandeille katsoo sen kanssa Tower of Poweria 7.7. Lupasin mennä- ei kukaan haluaisi liittyä seuraan? Haluaisin vaan olla terve, hengailla puistoissa, tehdä VÄHÄN KEVYTTÄ TYÖTÄ ja kuunnella jazzia ja juoda silloin tällöin viiniä.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic
  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 5 comments