maryzoppins (maryzoppins) wrote,
maryzoppins
maryzoppins

 • Mood:
 • Music:

Olematon huumorintajuni.

Aiheutan jatkuvasti eräälle ihmiselle huonoja fiboja- en älyä sitä huumorintajua mitä tää heebo viljelee, ikävä kyllä. Jos joku juttu on oikeesti ollu ongelma ja edelleen aiheuttaa suuria epämiellyttäviä tunneskaaloja, niin mä en osaa repiä huumoria, etenkään kun se juttu sanotaan niin et siitä saa sen käsityksen et tää ihminen on tosissaan ja sit vasta kun tulen pahoille fiiliksille tää ko. henkilö sanoo et "...ja kun sä otat jokaisen jutun niin älyttömän tosissaan..."
Olenko mä outo? Onko mulla olematon huumorintaju?
Mä en vaan jaksa nauraa asioille mitkä on aiheuttanu eniten huolta, pettymystä, hämmennystä, riittämättömyyden tunnetta ja kaikista hirveintä oloa. Voi vittu kun tää ihminen myös tajuais sen. Sit mä pilaan kaiken aina koska en tajua noita juttuja ja sit haluun puhuu siitä et miksi. Ja sit tää toinen sanoo et "...en jaksa keskustella aiheesta..."
AAAARGGHHHH!!! Tän piti olla kiva torstai-ilta mut kun näin tätä ihmistä ja kävin syömässä sen kanssa se meni ihan vituiks. Nyt täytyy alkaa siivota kohta koska ihmiset tulee tänään Teneriffalta. Jeah.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic
  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments