maryzoppins (maryzoppins) wrote,
maryzoppins
maryzoppins

  • Mood:
  • Music:

Eläköön elämä...today

Kivoja päiviä on ollut.
viime tiistaina tehtiin Sannan kanssa ihana retki lahteen, ostettiin mansikoita, sidut ja sipsejä ja löhöttiin rannalla ja toisinaan uitiin. Aivan älyttömän rentouttavaa. Tiistaina tein Kukkiksen kanssa retken Valkealan dyyneille, se oli tehnyt mukaan hedelmäsalaattia ja mä hotrotteja ja jaffaa. Keskiviikkona ja torstaina en muista mitä tein- luultavasti nukuin ja olin auringossa- töiden jälkeen. Perjantaina menin Heinin kanssa Imatralle Big Band festareille missä soitti upea Tower of Power. Mieletön konsertti- ihmisillä upea meno päällä, kaikki hymyili, nauroi ja jammaili. Ja mä rakastuin niiden ihanaan laulajaan- en siis vanhaan saksofoninsoittaja-äijään jolla oli henkselit ja isot paksut silmälasit. Huhjee.
Neljän tunnin yöunien jälkeen lauantaina heräsin viemään äidille auton ja askartelemaan. Sit lähdinkin ihanaan hikiseen kuumaan Helsinkiin missä näin tuttuja ja istuksin ja söin pizzaa ja näin Eppua. Lauantai oli superihana. Illalla seisottiin isolla partsilla kaikki ja ihailtiin kesäistä Helsinkiä ja lintsin laitteita. Sit lähdettiin Raitiovaunukierrokselle ja Kaivopuistoon. Yöllä tultiin takas ja oltiin onnellisia, Pasilan ison parvekkeen ovi jäi auki ja ihana kesän yötuuli sai mut onnelliseen uneen josta heräsin vasta aamulla, minkä jälkeen avasin ovea isommalle ja jatkoin unia mikä kesti yli puoleenpäivään. Sit tehtiin kreikkalaista salaattia ja syötiin patonkia parvekkeen ihanalla bambumatolla. Illalla jouduin lähteä takas Kouvolaan mut en jaksa odottaa et pääsen taas tsadiin. Sitä mä rakastan.
Olo on onnellinen ja rentoutunut, jos en olis luvannut mennä ens viikonloppuna Kajaaniin menisin taas Helsinkiin....Ehkä sit elokuun alussa heti...
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
  • 2 comments