maryzoppins (maryzoppins) wrote,
maryzoppins
maryzoppins

  • Mood:
  • Music:

Allt är stilla, allt är bra.

Hienoa. Kohta alkaa KOLMEN PÄIVÄN LOMA. Töissä olen nukkunut ja siivonnut ja ottanut aurinkoa ja lakannut kynsiä ja käynyt suihkussa. Tänään söin kolme isoa palaa herkullista mansikkatäytekakkua koska se Riitta jäi eläkkeelle. Se alkoi melkein itkeä kun se sai kukkia. Mut. Kun kemut oli ohitse ja ihmiset lähti töihin, ne kaks tanttaa (joiden kanssa mä nyt sitten olen keskenään tuolla taukohuoneessa koska tolla alueella meitä on vain kolme), alkoi keskustelun jonka aikana en tiennyt pitäiskö mun itkeä vai nauraa. Riitan "läksiäis-kahveilla" meitä oli siellä ehkä 20 ihmistä. Ja. Nää naiset alkoi keskustella siitä et miten paljon kukakin oli ottanut kakkua. Tässä osa dialogista:
Rouva T- "Siis näitsie miten Laura ja Helena otti isot kakkupalat? Kauheeta kun ne oli isot!"
Rouva E- "NO JOO!! Ja Mariannen pala. Se oli niin pieni. Muut ei sitä kyllä tiedä et miks sillä oli niin pieni kakkupala mut mie tiedän sen syyn miksei se ota paljoa."
Rouva T- "Miks ei? Miks ei koskaan?"
Rouva E- " Se on niin lihava et siitä tuntuu et kaikki katsoo sitä jos se ottaa ison palan et noin isokokoinen syö noin paljon"
Rouva T- "No voi hurja! Se on kyllä! Eihän se ole onnistunut laihtumaankaan... Miksiköhän se vaan sillon syö vähän kun on muita?"
Rouva E- "Varmaan ei pysty pidättelemään makeanhimoa. Niinkuin siellä juhlissa. Oli laihdutuskuurilla eikä voinut syödä ruokaa mutta pyysi minua sitten hakemaan kakkupalan."
Rouva T- "Sillä se kyllä on sellaista... Katsoitko Piritan palaa? Ihme että se edes otti mitään kun ei se yleensä ota mitään missään. Sekin on ollut jo vuosia laihdutuskuurilla."
Rouva E- "Niin. Mira ja Ellu otti myös niin pienet palat mutta Kaisan pala oli sitten niidenkin edestä..."
Rouva T- "Naurua..."

Kunnes minä. "Voi KAMALA!!! Enhän mä olis ottanut kakkua ollenkaan jos oisin tiennyt että te noin kyyläätte. Voi HIRVITYS! Näittekö miten iso mun pala oli? Se peitti lähes koko lautasen!"
Ja kummatkin rouvat hiljenivät. *nimet muutettu.

Että sellaista. Sitten me siis syötiin koko iltapäivä kakun jämiä mitä jäi vielä huomisellekin. Mut aivan käsittämätöntä siis. Miten joitain naisia voi kiinnostaa NOIN ÄLYTTÖMÄN paljon toisten annokset? Kertoo jotain niiden elämästä- epäilisin. Oikeat juoruakat!!!

Tänään näin Sannaa. Istuttiin terassilla ja sen siideriin lensi ötökkä. Yöh!
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
  • 3 comments