maryzoppins (maryzoppins) wrote,
maryzoppins
maryzoppins

 • Mood:
 • Music:

There comes a time to be free of the heart

Kesäloma alkoi. Täytyis siivota. Ja haluaisin juoda omenasiiderin ja lukea jotain hyvää kirjaa. Mut mua väsyttää liikaa. Haluaisin myös kuunnella Kasken Yö meren rannalla mut mä en löydä sitä levyä nyt mistään, omassa kotona se ois lipaston päällä.
Viime yönä tajusin et mä haluaisin asua kaksiossa tai mieluiten eniten kolmiossa, joka ois aika vaalee. Niin, et sinne vois tuoda omia värejä mut niin et ne ois helppo aina vaihtaa. Sit haluaisin et se olis aika korkeella et sieltä ois aika hyvät näkymät. Mä en halua asua tossa inhottavassa pienessä luukussa joka estää mua toteuttamasta luovuuttani(sitä mitä siitä on jäljellä) ja jossa on vaan 2 kämästä ikkunaa ja nekin samaan suuntaan- Kymen parkettisaneerauksen toimistolle.
Minna S. kysyi tänään kotimatkalla et miten pitkään mä olen ollut Markun kanssa. Sanoin et muutaman päivän jälkeen puoltoista vuotta. Voi herranjestas! (vihaan tota kaikkien tätien käyttämää sanaa). PUOLTOISTA VUOTTA!
Se on aika pitkä aika. Alkoi oikeen pelottaa. Nyt mua ahdistaa mun elämä. En haluu tätä. Siis ei, kyllä Markun tällä hetkellä joo mut siis haluan opiskella sitä mikä kiinnostaa ja asua Helsingissä niin et kaikki on kuitenkin lähellä. Haluan et aurinko vaan paistaa ja joku tekee mun sävelmiä nuoteiks eikä mun itse tarvitsisi sitä tehdä ja et saisin jotain aikaseks. Bluaaaah! NO more this. Ehkä mä vaihdan kotona järjestystä, tai siis...öhömöhöm...organisoin jonkun muun vaihtamaan sitä.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic
  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments