maryzoppins (maryzoppins) wrote,
maryzoppins
maryzoppins

  • Mood:
  • Music:

Blaah. Olemmeko tyhmiä vai olemmeko vain?

Faijan synttärit. Hyvin menee. Sukulaiset istuu olohuoneessa ja "keskustelee". Mä tulin kuuntelemeaan Ramonesta ja miettimään milloin ois sopiva aika häipyä. Mä en todellakaan jaksa olla täällä. Mulla ei ole juteltavaa kenellekään eikä kenelläkään oletettavasti mulle. Mä en JAKSA olla täällä. Mun päätä särkee(siis ei ole krapulaa koska en ollut eilen niiin kamalan humalassa vaikka käytiinkin Hannan kanssa laulaa mutterissa karaokessa Tahdon olla sulle hyvin hellä- esitys videoitiin). Ja sit mua väsyttää. Ja vituttaa koska kotona täytyis imuroida, tiskata ja sit pitäis tehdä huomis iltaan mennessä se koko äikänkurssi.´Fuck that.`
Eilen oltiin Rytmikatissa. Siellä soitti muutamia pändejä. Mut se eka oli musta paras. Nimittäin siinä soitti Markku. Mua oikeen raivostutti et miks se ei ole ikinä sanonut et ne soittaa noin, et se kuulostaa tolta. Se oli oikeesti ihan upeeta. Tai siis, mageeta mä tarkotin. Mä olin aina luullu et ne veivaa räkäsen känniääliön humppamusaa(=MUKAPUNKKIA) ja et se kuulostaa paskalta. Nyt mä kadun epäilyjäni, mut toisaalta, mistäs oisin tiennyt koska en ollut ikinä kuullut kun ne soitti. Mut positiivista oli se et en kertaakaan hävennyt Markkua kun se oli lavalla. Siis, musta se oli oikein tosiperfecto. Ja ajattelin et tollaista musiikkia voisin kuunnella tosi paljon enemmänkin. Mut EN AINA. Välillä myös Oskar Merikantoa, Ray Charlesia, Carmenia ja Outkastia:)
Tuntuu vähän oudolle et koulu loppuu jo ylihuomenna. Mut ihana et saa hengailla muutaman päivän, vaikkakin isoilla todennäköisyyksillä mä menen keskiviikoks Helsinkiin ja se ei ole kivaa. Siinäpä sitä sitten varmaan meneekin koko loppuviikko jämähtäneenä. Mutta. Se ei estä. Kivaa mennä sinne lauantaina. Ajattelin koittaa livistää juhlista aikasin ja mennä hengailemaan merenrantaan.
Tiivistys= Eilen oli kivaa ja tänään paskaa
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
  • 6 comments