maryzoppins (maryzoppins) wrote,
maryzoppins
maryzoppins

  • Mood:
  • Music:

Just a littlebit.....R-E-S-P-E-C-T!

Taas yks uusi päivä. Tein yöllä jotain tosi radikaalia. Sain kerrottua Markulle et olen hieman sairas. Sit meillä oli sitä ennen tosi iso riita. Mä haluan tehdä jotain juhannuksena yhdessä sen kanssa. Ja se oli suunnitellut lähtevänsä hengailemaan kavereidensa ja niiden tyttöystävien kanssa. Fine. That`s(NOT) my boyfriend.
Tuli vähän tyhmä fiilis. Sen takia mua ei ikinä voi pyytää minnekään mukaan et mua ei naurata mulattivitsit, mua ei naurata huoravitsit eikä mua naurata kaikki säälittävän ala-arvoinen paska. Mä nostan kuulemma aina ihan turhan metelin kaikesta tollaisesta. Jeah. Tätä se sit varmaan ois meillä aina. Et se pitää mut koko omasta maailmastaan erillään ettei kenellekään vaan selviä se et miten huumorintajuton outo olio mä olen. Kiva kuulla toi melkein puolentoista vuoden jälkeen vaik oonhan mä tiennyt ton jo pitkään mut silti vitutti kuulla toi ja se et sillä on oikeesti pokkaa tohon.
Sanoin sille et loukkaannuin jo viime vuonna kun se ei kutsunut mua sen mukaan (mut en viitsinyt nostaa asiasta meteliä koska en halua tuppautua) ja sanoin sille et vituttaa kahta kauheemmin nyt se, et se ei edes ajatellut kutsua mua tänävuonnaKAAN mukaansa. Se kai suunnitteli taas toimivansa kaikessa hiljaisuudessa ja ilmoittavansa mulle muutamaa päivää aijemmin et on lähdössä "ehheh, rellestämään". NO WAY WITH ME!!!
Ja sen mä sanoin sille paskiaiselle(korostan ettei se sit jossain vaiheessa ole enää paskiainen kun mun raivo laantuu) et jos se todellakin aikoo lähteä niin pakkaa samalla kaikki tavaransa mukaan ja takaisin ei tartte tulla.

Kaikista tympeintä tässä on se et sille on niin helvetin vaikee sanoo tällaisista asioista- yleensä ihmiset seurustelee sellaisten ihmisten kanssa et niiden kans voi hengata muutenkin kuin kahdestaan! Ollaan varmaan sit niin älyttömän erilaisia mut luulis et silti ei kävis näin. MULLE EI IKINÄ OLE KÄYNYT NÄIN JUMALAUTA!En ikinä ole tuntenut oloani näin nöyryytetyks, tyhmäks, erilaiseks ja hämmentyneeks. Voihan kilinvittu.
Mä kysyin et onks niiden kavereilla sellanen traditio et tyttöystävät hengailee muualla ja ne lähtee poikien kans juomaan. Mitä tää idari siihen sanoi "Ei, ku ne tyttöystävät on mukana siellä!" Niimpä. Kaikki muut paitsi mä. "Et sä kestäis sellasta menoa!" Huhhuh.
Mä raivostuin NIIIIIIIIIN PAHASTI etten ikinä, koskaan tai ainakaan pitkään aikaan ole. Mut ehkä tää nyt sit meinaa sitä et kun päästää pahan agren pintaan mun energiakentät puhdistuu?! Neverknows. Mut ainakin joku on puhdistunut. Se, et mä en PRKELE enää pelkää sanoa sille mitään. Ei mun tartte olla painees ja ruikuttaa sitä ottamaan myös mut huomioon. SE ON YLEENSÄKIN ITSESTÄÄNSELVYYS ET OTTAA TOISEN HUOMIOON, JA KUNNIOITTAA. Vähän kiitos kunnioitusta, toi eilinen ja koko helvetin yhdessäoloaika ei sitä oikeen ton suhteen ole sitä ollut. Kyllä mäkin olen alkanut ottaa sitä mukaani hengaamaan enemmän vaikka se on joskus juntti. Mutta koska mä diggaan sitä niin en välitä. Yey!

Nyt mä alan suunnitella taulua minkä teen sille. Ja. Mä pääsin just läpi elvytyskokeen. I`m the HEROIN!!! :D
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
  • 7 comments